Mamapoes Minder en haar kittens zoeken een nieuw thuis!

22 september 2021 19:30

Herinneren jullie Mama Minder nog? Ze was in het buitengebied bevallen van haar kittens. En toen ze oud genoeg waren om mee op pad te gaan heeft ze ze meegenomen naar een zorgboerderij in de buurt. Daar is dan ook het hele gezinnetje gevangen en naar ons gebracht. Toen ze bij ons binnen kwamen zagen we direct dat er wat goed mis was met een van de achterpoten van mama Minder. Waarschijnlijk is ze aangereden geweest want haar pootje was gebroken en deels versplintert waardoor het niet meer te redden was. Dankzij jullie hebben we haar kunnen opereren. Gelukkig is ze goed hersteld van de amputatie en weet ze zich prima te redden op 3 pootjes. Daarom is ze nu op zoek naar haar eigen thuis!

Ze is erg gek op haar kinderen en heeft al die tijd ook ontzettend goed voor ze gezorgd. Daarom willen we mama Minder graag met kitten Meer samen plaatsen. Meer heeft nog een beetje een achterstand in haar socialisatie waardoor ze de steun en het goede voorbeeld van haar moeder goed kan gebruiken. We zoeken dan ook een rustig adresje voor ze bij mensen met veel tijd en ervaring met schuwe katten.

 

Ook de andere kittens van Mama Minder zoeken een huisje bij bij mensen die veel ervaring, tijd en geduld voor ze hebben. Gelukkig helpen lekkere hapjes en een gezellig praatje erg goed om ze van onze goede intenties te overtuigen. We hebben er dan ook vertrouwen in dat, met veel geduld, ze kunnen leren dat hun eigenaar te vertrouwen is en dat knuffelen ook best fijn kan zijn.

Heb jij een geschikt thuis voor ze? Kijk dan op onze website naar het bericht over Mama Minder en haar prachtige rode kittens Meer, Minus, Mega, Multi en Maximaal:

Bekijk website