Help poes Slootje!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Het streefbedrag voor de spoedoperatie aan het middenrif van Slootje is behaald. Ook is ze inmiddels geopereerd aan de breuk in haar bekken. Het herstel van Slootje gaat gelukkig goed. Hartelijk dank voor alle donaties! Donaties voor de verzorging van Slootje-en dieren zoals Slootje-blijven heel erg welkom!

Toen deze arme poes werd gevonden in den drooggevallen sloot, dachten de vinders eerst dat ze overleden was. Maar ineens bleek ze toch te bewegen en de dierenambulance werd direct gebeld. Het poesje bleek enorm lief, maar ook ernstig gewond: ze had een hernia diafragmatica, ofwel een scheurtje in het middenrif. Haar darmen, lever en maag waren door het scheurtje in de borstkas terecht gekomen waardoor ze ernstig benauwd was. De kat, die inmiddels de naam 'Slootje' heeft gekregen, werd direct naar de dierenarts gebracht en daar werd duidelijk dat opereren de enige kans was die ze had om te overleven. Dit poesje was al zo dapper geweest, hier hoefden we, ondanks dat het een gecompliceerde en dure operatie zou worden, geen seconde over na te denken. Natuurlijk gaven we Slootje deze kans! 

Gelukkig is alles goed gegaan: Slootje is de operatie goed doorgekomen en ze is nu in een gastgezin aan het herstellen van de zware ingreep. Ze wordt daar goed verzorgd, verwend en geknuffeld.

Hulp nodig!

Ondanks een korting van de dierenarts, waren de operatiekosten van de spoedoperatie erg hoog. Het blijkt ook dat ze niet goed loopt, daarom volgt er deze week nog een foto en onderzoek van haar bekken. Op dit moment krijgt ze daarvoor pijnstilling. Daarom vragen we om jullie hulp! Help ons met de medische kosten van poes Slootje. Deze lieverd is het meer dan waard. Bedankt!

Bekijk alle
27-03-2020 | 09:49
18-03-2020 | 13:30 Geweldig wat jullie doen! Mvg cetin basemoine
14-02-2020 | 12:42
08-02-2020 | 14:50 Omdat iedere kat een goed leven verdient en de Hof van Ede en de dierenarts dat geeft ondanks dat het er slecht uit zag voor Slootje. HIj moet worden gered!
06-02-2020 | 21:45
Bekijk alle

Slootje heeft een nieuw thuis

06-05-2020 | 13:30 Herinnert u zich Slootje nog? Dankzij jullie hulp is ze er weer helemaal bovenop gekomen. En als kers op de taart heeft ze nu ook een nieuw huisje gevonden!We wisten niet of ze met kleine kinderen zou kunnen, dat moest blijken bij de kennismaking op het asiel. Maar toen de kinderen er eenmaal waren was er geen twijfel mogelijk: Slootje is gek op kinderen! Ze is nog maar net verhuisd, maar voelt zich al helemaal thuis:"Hierbij alvast een update over Slootje. Het is verbazingwekkend hoe snel Slootje zich op haar gemak voelt in ons huis met 2 drukke kinderen. Los van wat boeven streken doet ze het super goed. Ook al is ze net 2 dagen bij ons ze voelt al helemaal als onderdeel van het gezin. Ze heeft een plekje achter de bank waar ze met rust gelaten wordt, maar komt regelmatig kijken of iemand met haar wil spelen of knuffelen. Gister lag ze in de avond al lekker bij ons op de bank. Het bevalt Slootje allemaal wel!"
Lees meer