Help poes Slootje!

Nog te gaan

Het streefbedrag voor de spoedoperatie aan het middenrif van Slootje is behaald. Ook is ze inmiddels geopereerd aan de breuk in haar bekken. Het herstel van Slootje gaat gelukkig goed. Hartelijk dank voor alle donaties! Donaties voor de verzorging van Slootje-en dieren zoals Slootje-blijven heel erg welkom!

Toen deze arme poes werd gevonden in den drooggevallen sloot, dachten de vinders eerst dat ze overleden was. Maar ineens bleek ze toch te bewegen en de dierenambulance werd direct gebeld. Het poesje bleek enorm lief, maar ook ernstig gewond: ze had een hernia diafragmatica, ofwel een scheurtje in het middenrif. Haar darmen, lever en maag waren door het scheurtje in de borstkas terecht gekomen waardoor ze ernstig benauwd was. De kat, die inmiddels de naam 'Slootje' heeft gekregen, werd direct naar de dierenarts gebracht en daar werd duidelijk dat opereren de enige kans was die ze had om te overleven. Dit poesje was al zo dapper geweest, hier hoefden we, ondanks dat het een gecompliceerde en dure operatie zou worden, geen seconde over na te denken. Natuurlijk gaven we Slootje deze kans! 

Gelukkig is alles goed gegaan: Slootje is de operatie goed doorgekomen en ze is nu in een gastgezin aan het herstellen van de zware ingreep. Ze wordt daar goed verzorgd, verwend en geknuffeld.

Hulp nodig!

Ondanks een korting van de dierenarts, waren de operatiekosten van de spoedoperatie erg hoog. Het blijkt ook dat ze niet goed loopt, daarom volgt er deze week nog een foto en onderzoek van haar bekken. Op dit moment krijgt ze daarvoor pijnstilling. Daarom vragen we om jullie hulp! Help ons met de medische kosten van poes Slootje. Deze lieverd is het meer dan waard. Bedankt!

Bekijk alle
14-02-2020 | 12:42
08-02-2020 | 14:50 Omdat iedere kat een goed leven verdient en de Hof van Ede en de dierenarts dat geeft ondanks dat het er slecht uit zag voor Slootje. HIj moet worden gered!
06-02-2020 | 21:45
05-02-2020 | 12:47 Omdat ik een enorme poezenliefhebber ben. Heb 2 lieve schatten, lapjeskatten van 2 jaar jong. Veel sterkte voor deze lieverd en ik hoop zo dat ze de dader ooit vinden, vraag dan maar aan mij, ik weet wel een passende straf voor dit onmens, zo erg dat ik het maar niet hardop zal zeggen. Een vriendelijke groet en een grote glimlach van Mary
05-02-2020 | 11:04 Omdat dat een dier in nood altijd geholpen moet worden. Slootje een kans moet hebben om nog jaren van het leven te genieten
Bekijk alle

Operatie aan bekken goed gegaan

13-02-2020 | 17:00 Slootje is inmiddels onder het mes gegaan voor haar bekken. De operatie liep wat vertraging op bij de anesthesie, Slootje bleef namelijk maar kopjes geven! :) Uiteindelijk zijn ze ook met de operatie zelf langer bezig geweest dan gepland. Maar, goed nieuws! De operatie is verder goed verlopen en ze mag nu weer fijn bij het gastgezin verder herstellen. We willen jullie namens Slootje ook nogmaals bedanken voor alle inzet en donaties die we hebben mogen ontvangen voor haar!
Lees meer