Help poes Slootje!

Het streefbedrag voor de spoedoperatie aan het middenrif van Slootje is behaald. Ook is ze inmiddels geopereerd aan de breuk in haar bekken. Het herstel van Slootje gaat gelukkig goed. Hartelijk dank voor alle donaties! Donaties voor de verzorging van Slootje-en dieren zoals Slootje-blijven heel erg welkom!

Toen deze arme poes werd gevonden in den drooggevallen sloot, dachten de vinders eerst dat ze overleden was. Maar ineens bleek ze toch te bewegen en de dierenambulance werd direct gebeld. Het poesje bleek enorm lief, maar ook ernstig gewond: ze had een hernia diafragmatica, ofwel een scheurtje in het middenrif. Haar darmen, lever en maag waren door het scheurtje in de borstkas terecht gekomen waardoor ze ernstig benauwd was. De kat, die inmiddels de naam 'Slootje' heeft gekregen, werd direct naar de dierenarts gebracht en daar werd duidelijk dat opereren de enige kans was die ze had om te overleven. Dit poesje was al zo dapper geweest, hier hoefden we, ondanks dat het een gecompliceerde en dure operatie zou worden, geen seconde over na te denken. Natuurlijk gaven we Slootje deze kans! 

Gelukkig is alles goed gegaan: Slootje is de operatie goed doorgekomen en ze is nu in een gastgezin aan het herstellen van de zware ingreep. Ze wordt daar goed verzorgd, verwend en geknuffeld.

Hulp nodig!

Ondanks een korting van de dierenarts, waren de operatiekosten van de spoedoperatie erg hoog. Het blijkt ook dat ze niet goed loopt, daarom volgt er deze week nog een foto en onderzoek van haar bekken. Op dit moment krijgt ze daarvoor pijnstilling. Daarom vragen we om jullie hulp! Help ons met de medische kosten van poes Slootje. Deze lieverd is het meer dan waard. Bedankt!

Bekijk alle
27-03-2020 | 09:49
18-03-2020 | 13:30 Geweldig wat jullie doen! Mvg cetin basemoine
14-02-2020 | 12:42
08-02-2020 | 14:50 Omdat iedere kat een goed leven verdient en de Hof van Ede en de dierenarts dat geeft ondanks dat het er slecht uit zag voor Slootje. HIj moet worden gered!
06-02-2020 | 21:45
Bekijk alle

Het gaat goed met Slootje!

23-03-2020 | 12:30 We hebben goed nieuws over deze lieve dame. Het gaat namelijk erg goed met haar. Ze is een dankbare patiënt die geniet van alle aandacht die ze krijgt. Er zijn kort geleden weer nieuwe röntgenfoto’s gemaakt om te zien hoe het ervoor staat. En gelukkig zag alles er goed uit, de platen die ze heeft gekregen zitten netjes op zijn plek en het bot is mooi aan het herstellen. Slootje zelf voelt zich ook met de dag beter en zal binnenkort al op zoek mogen naar een fijn definitief thuis!🏡  Voor verdere updates over Slootje, volg Dierentehuis Hof van Ede op Facebook. 
Lees meer