Streefbedrag behaald

Help jij Django en Mex aan een orthopedisch kussen en pijnvrij leven?

Opgehaald

540
113% bereikt van het totaalbedrag € 475
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Django en Mex zijn twee knappe heren op leeftijd. Ze zijn beide bijna 10 jaar oud en hebben al veel meegemaakt. Django zijn lijf verraad zijn verleden waarbij hij ook erg verwaarloosd is. Hij heeft een kromme vergroeide staart, artrose en flinke spondylose waardoor alles nog net niet rammelt en kraakt als hij in beweging komt. We hebben hem daarom direct op de pijnstillers gezet en daar doet hij het goed op. Hij is, voor zover zijn lijf het toelaat, actief en bewegelijk en wil zelfs weer met ons spelen. De pijnstillers zal hij dan ook de rest van zijn leven moeten krijgen. Ook Mex krijgt dagelijks pijnstillers voor zijn slechte heupen.

De dagelijkse kosten hiervoor lopen behoorlijk op want één pijnstiller kost per hond € 1,50. De kosten om 100 dagen vooruit te kunnen zijn € 300 voor beide honden, want de pijnstillers worden per pot van 100 stuks aangeschaft.

Daarnaast zou het enorm genieten zijn voor deze knappe heren als zij op een orthopedisch kussen kunnen liggen in hun verblijf. Dit is een kussen met memory foam (traagschuim) en past zich aan het hondenlichaam aan. Op deze manier kan de pijn nog meer verlicht worden en kunnen zij ondanks hun aandoeningen toch nog genieten van hun leven. Maar ook deze kosten zijn behoorlijk hoog, want een kussen kost € 75,- per stuk. En daarom hebben we jouw hulp nodig! Want met jouw hulp kunnen we het mogelijk maken om deze kussens aan te schaffen voor Django en Mex en ze de komende 100 dagen elke dag een pijnstiller geven. Mochten de heren al een nieuw huisje vinden (wat we ze natuurlijk ontzettend gunnen, maar verwachten dat het wel even kan duren) krijgen ze hun pijnstillers mee. 

Help jij Django en Mex om comfortabel en pijnvrij te leven?